Het laatste nieuws vanaf 1 juli:

Het laatste nieuws vanaf 1 juli:

Gepubliceerd op 27 juni 2020

Wij kunnen niet wachten om u weer te verwelkomen in de Jansheeren. Wij hebben de zaak ingericht naar richtlijnen van het RIVM en er zijn strikte regels waar wij ons aan moeten houden:
—————
– Het maximum aantal personen is opgeheven. Wij mogen meer gasten ontvangen. Hoeveel precies is afhankelijk van de aanvraag en de soort bijeenkomst. Neem contact met ons op voor meer informatie

– Vergaderingen en lunches kunnen weer plaatsvinden. Onze zalen worden ingericht met inachtneming van de 1,5m afstand en natuurlijk verscherpte hygiëne maatregelen.

– Helaas is het nog niet mogelijk om onze culturele activiteiten te laten plaatsvinden. Wij wachten de berichtgeving van de overheid af.

– Bent u verkouden of voelt u zich niet lekker? Dan is een bezoek aan de Jansheeren niet mogelijk. Blijf lekker thuis.

– Wij hebben op verschillende vaste punten desinfecterende middelen beschikbaar.

– Onze openingstijden zijn vanaf 1 juli afhankelijk van de boekingen van de zalen. Wenst u een bezoek te brengen aan de Jansheeren? Dan kunt u ons bellen op het nummer: 0251 – 257 485

——‐—-

**** Onze TweedeJans rommelmarkt gaat in volledige opstelling op vrijdag 3 juli open. Alle standhouders zijn weer van de partij en u kunt weer een kraam reserveren.

Bedankt voor alle steun en begrip.

Janny, Leon, Mary, Jacqueline, Simone, Carin, Jan, Jenny, en Sandra
Jullie Jansheeren

Informatie Aanvragen